Forsiden Leiligheten Nice Priser Bilder Lenker

Leiligheten

Leiligheten, som ble totalrehabilitert i 1999, har en fantastisk beliggenhet på strandpromenaden, Promenade des Anglais.

Leiligheten er på ca 35 kvm, og passer for inntil 4 personer. (Anbefales ikke for 4 voksne.) Den har en sentral beliggenhet, nær velkjente Hotell Negresco. Det er gangavstand til alle fasiliteter, som blant annet shoppinggaten Rue de Jean Medecin og gamlebyen Cours Saleya.

Leiligheten ligger i andre etasje (tilsvarende norsk tredje etasje), og inneholder flislagt bad/WC med downlights, lite soverom med dobbelseng, stue med dobbel sovesofa, TV,DVD, kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap, terrasse, aircondition osv. Alle gulv er flislagt. Lyse vegger. Terrassen har en flott utsikt over Middelhavet og den livlige strandpromenaden.

Med over 300 soldager i året i Nice, er det fint å kunne nyte solen på stranden, Den finner du bare 50 m fra leiligheten, rett over veien.

Hvis man ønsker å se mer enn bare Nice, er det bussholdeplass rett utenfor leiligheten. Byens jernbanestasjon er også i nærheten. Dit går du på ca 15 min.